landing

July 1, 2021

Share

Digitalisér din SOP med DCR Solutions 

Med DCR Solution’s digitale SOP’er kan du skabe 100% link mellem SOP og arbejdsproces. Digitale SOP’er understøtter din arbejdsproces, og udstiller kun de opgaver eller beslutninger, der er relevante for medarbejderen. På den måde kan du sikre lovmedholdighed – og samtidig nemt tilpasse SOP’en, når lovgivningen ændrer sig. 

DCR Solutions vil revolutionere markedet for Business Process Management – med løsninger der håndterer kerneprocesser i regulerede sektorer, såsom healthcare/pharma, finans/forsikring mv.  

 

Stigende regulativt pres gør det dyrt at håndtere SOP’er 

Igennem det seneste årti har en lang række sektorer oplevet, at compliance-krav er steget markant. Et ofte nævnt eksempel er finanssektoren, som med AML- og KYC-krav har måttet mangedoble deres compliance-stab – og selv almindelige medarbejdere bruger usigelige ressourcer på at være lovmedholdige. Ligeledes har andre sektor, f.eks. pharma-sektoren, også oplevet strengere krav – med stigende dokumentationsbyrde og stigende omkostninger som følge.  

På trods af de stigende krav, er det fortsat svært at finde gode IT-løsninger, der kan håndtere kompleksiteten i at digitalisere kerneprocesser i disse industrier. Løsningen bliver ofte oversimplificeret – man vælger én bestemt arbejdsgang, som medarbejdere tvinges til at følge – formuleret i analoge SOP’er i PDF-dokumenter. Enkelte virksomheder går skridtet videre og digitaliserer denne simple arbejdsgang – men med et rigidt system som konsekvens. 

 

Udfordringer med SOP’er 

Nogle af de udfordringer, vi hyppigst støder på, som vedrører SOP’er, er: 

 • SOP’erne bliver ikke læst af de relevante medarbejdere 
 • Det er svært at forstå indholdet i SOP’er 
 • Det er svært at dokumentere, at man har fulgt SOP’erne (og lovgivningen) 
 • Det er dyrt at skrive SOP’erne 
 • Det er dyrt at vedligeholde og holde styr på SOP’erne 
 • Medarbejdere bruger gule lapper og hjemmestrikkede systemer, fordi SOP’er ikke er fyldestgørende 
 • Compliance-medarbejdere og forretningen taler ikke samme sprog 
 • SOP’erne modsiger hinanden 

 

DCR SOP’ernes’ værditilbud er højere effektivitet, bedre kvalitet og hurtigere implementering af SOP’er 

DCR Solutions’ løsning på dette problem er frugten af 10 års forskning fra ITU og KU – og nogle af de skarpeste hjerner inden for Business Process Management og Process mining 

Kort sagt sikrer DCR SOP’er en række fordele, bl.a. 

 • 0 analoge SOP’er – med store effektivitetsforbedringer som følge 
 • 2 x forbedring af kvalitet i arbejdsgange 
 • 7 x hurtigere implementering end andre IT-løsninger – ændringer rulles ud på en eftermiddag 

 

Løsningen er simpel og nem at implementere 

DCR Solutions løsning beror på tre overordnede trin, som sammen giver en ægte digital SOP: 

 1. SOP-teksten markeres op – nærmest som en digital overstregningstusch 
 1. DCR Graphs udtrækker SOP’en – en forskningsbaseret og brugervenlig måde at udtrække regler på uden kodning 
 1. Opgaver og beslutninger fremstilles – enten i en browserbaseret løsning eller integreret i et eksisterende kernesystem 

Opmarkering og DCR Graphs ser således ud. Det ser måske avanceret ud, men medarbejdere med domænekendskab kan skabe disse grafer hurtigere end en almindelig SOP kan skrives efter 3 dages kursus i værktøjet. 

 

Kontakt os til en uforpligtende snak, hvis du vil høre mere 

DCR SOP’erne næste generation af digitale SOP’er – en integrérbar infrastruktur, som fundamentalt er en gentænkning af den analoge SOP. 

Hvis du er interesseret i at høre mere eller starte et proof-of-concept-projekt i din virksomhed med en af jeres SOP’er, er du meget velkommen til at række ud. 

DCRs nuværende kundeportefølje tæller bl.a. flere danske universiteter, styrelser og kommuner samt private virksomheder inden for healthcare og pension. 

Kontakt

Sales & Partner Management

MARK STRAARUP

Lad os tage en uforpligtende snak hvis du er interesseret i at høre mere eller starte et proof-of-concept-projekt i din virksomhed med en af jeres SOP’er, er du meget velkommen til at kontakte mig.